Inspirerende werkplekInspirerende werkplek

Het geven van de MHFA (Mental Health First Aid) trainingen heeft als voordeel dat je op veel verschillende plekken komt. Met bij iedere training nieuwe mensen en verschillende ruimtes.

De diversiteit aan cursisten en ruimtes zorgt iedere keer weer voor een mooi geheel.

Zo heeft iedere deelnemer weer andere inbrengen en andere verwachtingen, waar wij met de MHFA training zoveel mogelijk op inspelen. De ene keer geven we training aan professionals en een andere keer aan vrijwilligers wat elke keer weer zorgt voor een andere, interessante & leerzame interactie.

Voor wat betreft de ruimtes; daar hebben we afgelopen jaar helaas wat minder van gezien, doordat we minder fysieke trainingen hebben mogen geven. Gelukkig konden de trainingen wel doorgang hebben, maar dan veelal in een online variant.

Op sommige momenten was het echter wel mogelijk om een klassikale training te verzorgen. Om deze trainingen door te kunnen laten gaan, hebben we op grotere locaties training gegeven omdat we zo de regels van het RIVM in acht konden nemen.  Van de businesslounge van een voetbalclub tot de raadszaal van een gemeente. Van een restaurant tot een buurthuis.

Stuk voor stuk waren het fantastische plekken met allen een eigen inspiratie; zo hingen er bij de businesslounge allemaal voetbaltalenten met een foto aan de muur; hadden we bij de raadszaal uitzicht op een kanaal, waar schepen voorbij kwamen; waande ik mij weer even een klein meisje bij het zien van de kleine kapstokken op een oude basisschool waar ik vroeger ook mijn jas aan ophing en mochten we bij een buurthuis in Doesburg ervaren dat de bezoekers zeer creatief zijn geweest in de vorm van prachtige schilderijen aan de muur, puzzels op tafel en bijzonder haakwerk met echt schattige muisjes als creatie.

Het heeft er zelfs voor gezorgd dat ik mijn creatieve hobby’s weer ben gaan oppakken. Een mooi effect van de MHFA trainingen die we geven!

Esther Oolhorst
MHFA trainerBent u nieuwsgierig geworden?

Voor vragen en meer informatie, kunt u het formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Roggestraat 181 / 7311CC Apeldoorn

info@xpeerience.nl

085 - 047 17 71