Online MHFA trainingOnline MHFA training

Het waren mooie dagen. Het was nieuw en daarmee ook wel spannend. Maar wat vonden we het fijn om de MHFA (Mental Health First Aid) trainingen weer te mogen geven.

In de periode dat we geen klassikale trainingen konden geven, was het prettig om de online training te mogen geven. Cursisten hebben eerst zelfstandig een online gedeelte doorlopen. Gevolgd door twee online sessies, waarbij we informatie hebben mogen over brengen, vragen gesteld werden en we met elkaar konden oefenen.

De inhoud van de training was ons bekend, dit was niet anders dan de klassikale trainingen die we geven. Echter lijkt de online training korter dan de klassikale training. Eerst waren we bang dat we te weinig tijd hadden om de kern van MHFA over te brengen. Echter was hier geen sprake van, omdat de cursisten voor de online sessies kennis van MHFA hebben opgedaan.

We hebben de kern duidelijk en krachtig over kunnen brengen. Waarbij we alles hebben kunnen bespreken met de cursisten. De inbreng van de cursisten was zeer verhelderend en we hebben zelf nieuwe inzichten gekregen. Er waren ook punten van feedback die we mee kunnen nemen naar een eventuele tweede ronde met online trainingen.

We kijken met een goed gevoel terug op de online cursus. We hebben zelf nieuwe vaardigheden aangeleerd. De online techniek liet ons niet in de steek. Wat een voorrecht dat we de training online mochten aanbieden en ons werk op een andere manier voort mochten zetten. Mede namens de enthousiaste reacties van cursisten is de training meer dan geslaagd.Bent u nieuwsgierig geworden?

Voor vragen en meer informatie, kunt u het formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Roggestraat 181 / 7311CC Apeldoorn

info@xpeerience.nl

085 - 047 17 71